Dostava, cene in plačilo

PSD d.o.o. bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku prek pogodbenih partnerjev.

Pogodbena partnerja PSD d.o.o. za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije oz. GLS, vendar si PSD d.o.o. pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo.

Dostava: v primeru dostave s pošto Slovenije in plačilom po povzetju vam bo pošta zaračunala provizijo za prenos kupnine v obliki gotovine, po veljavnem ceniku pošte Slovenije. Cenik pošte Slovenije >>.

Osebni prevzem izdelkov, naročenih v naši spletni trgovini, je možen samo na sedežu podjetja:
PSD d.o.o. Šmartinska cesta 130, 1000 Ljubljana

Dobava: za izdelke s statusom “po naročilu” previden rok dobave 10 do 15 dni.

Za izdelke s statusom “po naročilu” nas prosimo kontaktirajte na: 01 620 97 63; info.etr(at)psd-group.eu

Cene

Vse cene objavljene na spletni strani že vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene so izražene v EUR. Cene izdelkov nikoli ne vključujejo stroškov poštnine, katera se obračuna ob zaključku naročila. PSD d.o.o. pri plačilu s plačilnimi karticami ali prek paypala obračuna tudi provizijo tovrstnih ponudnikov.

Podatki o cenah

Podatek o ceni je lahko tudi napačen. V tem primeru je kupec upravičen do odstopa od nakupa ali pa sprejme dejansko ceno izdelka, vendar se bo PSD d.o.o. potrudil ponuditi rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

PSD d.o.o. dejansko sklene kupoprodajno pogodbo s kupcem v trenutku, ko PSD d.o.o. potrdi naročilo in o tem prek elektronskega sporočila obvesti kupca glede statusa naročila. V tem trenutku ni možno spreminjati pogoje nakupa.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti

Načini plačila

PSD d.o.o. omogoča naslednje načine plačila:

* po povzetju – z gotovino ob prevzemu blaga (ob prevzemu pošiljke je potrebno Pošti Slovenije poravnati še provizijo za plačilo univerzalnega plačilnega naloga (UPN) po veljavnem ceniku Pošte Slovenije),
* po predračunu – plačilo na transakcijski račun našega podjetja po položnici ali preko spletne banke
* s plačilnimi karticami, ki jih ponuja braintree ponudnik SUMUP,
* prek paypala.

PSD d.o.o. kupcu izda ob zaključku nakupa račun.

Kupec mora preveriti pravilnost podatkov na računu in obvestiti glede morebitnih napakah na računu. Kasnejši ugovori se ne upoštevajo.

Račun je tudi podlaga za reklamacijo ali uveljavljanje garancije.