Pravilnik o zasebnosti


ZASEBNOST IN ZAŠČITA PODATKOV

V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic.

Podjetje PSD ETR d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. V podjetju PSD ETR d.o.o. spoštujemo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bomo storili vse potrebno, da jih zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponujamo, zbiramo, vodimo, obdelujemo in shranjujemo naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek
  • naslove za dostavo
  • naslov elektronske pošte
  • kontaktno telefonsko številko
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini

Vsi osebni podatki uporabnika spletne trgovine so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Vaš elektronski naslov bo za propagandne namene uporabljen izključno na podlagi vaše privolitve (naročilo na e-novice). Kadarkoli kasneje se lahko tudi odjavite.

Če informacij o spremembah na naših straneh, obvestil o naši ponudbi ali drugih predstavitvenih informacij ne želite prejemati, vas prosimo, da nas o tem obvestite in v najkrajšem možnem roku bomo vaš elektronski naslov odstranili s seznama.

etr prdukti Ljubljana