Opis

LED cev žarnica GLE T8 20W je zaradi svoje svetlosti ter nevtralne beline najbolj primerna za uporabo v prostorih, kjer želimo doseči dobro osvetljenost, torej v pisarnah, delavnicah, hodnikih in kopalnicah.

Univerzalna združljivost:
UL cUL DLC Type A + Type B, združljiv z elektronskim predstikalnim sistemom
.

Dvojni model: Plug and play T8 LED cev (tip A), obvodna T8 LED cev (tip B)

LED cev je lahko združljiva z različnimi predstikalnimi napravami.

Uporaba

1. Pisarne, sejne sobe
2. Nakupovalni centri. supermarketi
3. Knjižnice, šole
4. Razstavne galerije
5. Tovarne, letališča ipd.

Prednosti LED cevi pred fluorescentnimi cevmi

Številne prednosti LED-cevi pred fluorescentnimi sijalkami so zajete precej obsežno, zato se ne bomo spuščali v globino, vendar so tri glavne prednosti:

Večja učinkovitost, prihranek energije (do 30-50%)

Daljša življenjska doba (običajno 50 tisoč ur)

Brez živega srebra

Velikosti fluorescenčnih cevi in ​​naknadna vgradnja luči LED

Ker so fluorescenčne napeljave pogosto nameščene v stropove in povezane neposredno na električno omrežje, so razmeroma drage in jih je težko popolnoma zamenjati.

Posledično je pogosto najbolj ekonomično, če preprosto uporabimo isto fluorescentno napeljavo, vendar fluorescenčno cev zamenjamo z LED-lučko.

Zato je pomembno razumeti vrste fluorescenčnih cevi, ki so bile razvite, tako da je mogoče pravilno namestiti pravilno luč LED cevi.

Z leti so proizvajalci fluorescenčnih cevi razvili veliko različnih velikosti in vrst.

T8 4-ft: Danes so najpogosteje uporabljene štirifrekvenčne fluorescenčne sijalke T8. Dolgi so 48 palcev in imajo 1-palčni premer žarnice.

T12 4-ft: Štirinožne fluorescenčne sijalke T12 so manj učinkovite v primerjavi s sijalkami T8. So enake dolžine kot žarnice T8, vendar imajo večji premer žarnice 1,5 palca.

T5 4-ft: Štirinožne fluorescenčne sijalke T5 so ponavadi najučinkovitejše in nekatere najnovejše vrste svetilk, predstavljene leta 2000 v ZDA. Običajno so označeni kot T5HO (visoka moč) in zagotavljajo več svetlosti kot njihovi kolegi T8. So nekoliko krajši od štirih čevljev (45,8 palcev). Žarnice T5 so različnih dolžin, na primer 1-ft, 2-ft in 3-ft različice in se pogosto uporabljajo v nestropnih napravah, kot so namizne svetilke.